Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Månadens bild

Sista chansen att ladda upp aprilbilder till Månadens bild – du kan vinna trisslotter

April månads slut närmar sig med stormsteg och i morgon firar vi att vintern rasat ut. Du har förstås ett antal bilder i din mobil, eller kamera som är tagna under april månad. Dela med dig av vårglädjen och skicka in till Månadens bild. På så sätt har du också chansen att vinna tre trisslotter.

Förra månads vinnare var den här sköna bilden på två knölsvanar. Bilden togs av Lars Göran Nyberg vid Hjälmaren utanför Arboga.

Annons

Anmäl text- och faktafel

Vi fick en hel hög med bilder under mars och av de inskickade drog vi två vinnare som belönades med tre trisslotter vardera, eftersom vi slog ihop två månader.

Annons

Annons

Nu handlar det om april månad och det måste finnas massor av sköna bilder som speglar vårens – och faktiskt – sommarens ankomst. I Västmanlands län var det sommar den 18 april Det slog SMHI fast i förra veckan. Meteorologisk sommar är det när dygnsmedeltemperaturen varit över 10 grader i minst fem dygn i rad.

Skicka in bilderna genom att gå TILL DEN HÄR ADRESSEN.

Och har du inga bilder, så passa på att fota tisdagskvällens Valborgsfirande. Även om brasorna ställs in på grund av torkan, så finns det annat att plåta under kvällen.

Avsluta kvällen med att ladda upp bilderna på bblat.se. Du får till och med den 1 maj på dig att ladda upp bilder. Vi längtar efter att få visa bilderna här på vår sajt, och ett urval av bilder i papperstidningen.

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan
Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy