Annons

Annons

Annons

Annons

Färna-Gunnilbo

Arbogakocken Robin kom tvåa i årets ekokock: ”Helt galet”

I helgen avgjordes tävlingen årets ekokock i Växjö. Robin Hytter, från Arboga, som är souschef på Färna Herrgård knep andraplatsen i hård konkurrens. ”Det var tufft motstånd i år. Det var nästan lika många som sökt som till årets kock”, säger han.

”Det var en helt vegetarisk tävling och det passade mig bra”, säger Robin Hytter, kock och souschef på Färna herrgård som i helgen kom tvåa i tävlingen årets ekokock.

Annons

Anmäl text- och faktafel

Läs vidare med Digital!

8 kri veckan i 8 veckor

Läs dina lokala nyheter för 8 kr/vecka i 8 veckor - du betalar 32 kr/månad. Därefter tillsvidare 119 kr/månad.

Ingen bindningstid. Säg upp när du vill.

Visa vad som ingår i Digital

Det här ingår i Digitalpaketet

  • Alla lokala nyheter på vår sajt och nyhetsapp.
  • Läsarshoppen med mängder av erbjudanden – spara tusenlappar!
  • Nyhetsbrev med de senaste nyheterna – direkt i mejlen varje dag.

Annons

Annons

Till toppen av sidan