Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Månadens bild

Sista chansen att få med en bild i Månadens bild-tävlingen

Ladda upp en bild och ta chansen att tävla i Bbl/AT:s Månadens bild. I dag är det 30 september och sista dagen att skicka in bilder till läsartävlingen, där den vinnande fotografen belönas med tre trisslotter.

Annons

Anmäl text- och faktafel

Sensommar och inledning på hösten. September har varit en variationsrik månad och så här på slutet har höstens färgexplosion inletts. Någon morgon har det varit nere på nollgradigt, eller rent av minusgrader, och då blir det härliga färger i trädens lövverk. Allt från lite blygsamt gula björklöv till vildvinets ilsket röda blad.

Annons

Annons

Har du inte redan ett antal sköna bilder i kameran eller i telefonen, så passa på under september månads sista dag. I morgon är det oktober och då inleds en ny tävlingsomgång.

Du deltar genom att ladda upp bilder via den HÄR LÄNKEN.

Förra månaden vanns tävlingen av Köpingbon Kai Graversen med bilden på en tistelfjäril, som han fångade på Stora torget i Köping.

Kai Graversens fina bild på en tistelfjäril, som han vann förra månadens bild-tävling med. Nu kan du ta chansen och ladda upp en bild.

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan
Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy