Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Månadens bild

Månadens bild: Spegelblank yta på väg till jobbet blev månadens vinnarrecept

Höstfärger och magiska bilder i gryning och skymning. Oktober blev en färgernas månad i vår tävling "Månadens bild". Mest imponerade bilden från Köpings småbåtshamns, som skickades in av Mats Kåberg, som nu får tre trisslotter för sin bild.

Mats Kåberg.

Annons

Mats Kåberg har skickat in bilder flera gånger till Bbl/AT:s tävling "Månadens bild", men aldrig lyckats vinna. Nu fastnade juryn för hans stämningsfulla bild som togs en tidig morgon vid småbåtshamnen i Köping.

– Jag cyklar förbi där på väg till jobbet och när jag såg den spegelblanka vyn kunde jag inte låta bli att ta fram kameran. Jag brukar ha en liten systemkamera med i fickan och här blev det riktigt bra, berättar Mats Kåberg.

Annons

Annons

Mats fotar en hel del och det även på orienteringstävlingar, eftersom han är aktiv i Köping-Kolsva OK.

Nu blev hans bild vinnare i tävlingen "Månadens bild" och även du har chansen genom att skicka in på DEN HÄR LÄNKEN.

Ta chansen och skicka in. Blir du vinnare får du tre trisslotter och de kan sedan resultera i en miljonvinst.

Månadens vinnare: Soluppgång, och spegelblankt vatten vid småbåtshamnen i Köping. Foto: Mats Kåberg.

Den här bilden tog jag nere vid Malmön. Var lite osäker om det skulle vara molnfritt på himlen. När jag kom till udden längst ut mot öster, såg det ut som det skulle vara mycket moln vid horisonten. Väntade en bra stund på månens uppenbarelse i tätnande skymning. Ingen måne, nej... jag åker hem! Gick till bilen, vände mig om för sista koll och då såg jag en smal röd skära på horisontlinjen. En halv timme senare hade jag en liten hög av bilder på månens uppgång som var mycket njutbar. Därav den här är en av dem. Foto: Markku Auvinen.

Solrosen har varit så lysande vacker sen i juni men nu bugar och tackar den för sej. Foto: Monica Litz.

Max poserar ihop med härliga mustiga höstfärger! Foto: Kerstin Malmström.

Bron på bilden ligger i Romsdalen i Norge och heter Romsdalsbrua. Fotot är taget med en Nikon D90 på våran höstsväng över till Norge. Kom iväg ett par veckor senare än vanligt så kom man upp på höjder över 800möh så var det bra före för skidor. Foto: Lars-Göran Larsson.

Annons

När hösten är som vackrast vid Hjälmarens strand. Foto: Lars Göran Nyberg.

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan
Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy