Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Månadens bild

Månadens bild: Ta chansen och skicka in dina bästa novembermotiv

November månad närmar sig sitt slut och därmed också chansen att skicka in bilder till ”Månadens bild-tävling” hos Bärgslagsbladet/Arboga Tidning. Gå in på bblat.se och ladda upp lite sköna höstbilder och du har chans att vinna tre trisslotter.

Monica Litz är en flitig fotograf och tar ofta bilder på fåglar i sin trädgård. Den här domherren fångade hon en mulen höstdag när det kom lite nederbörd i vit form.

Annons

Novembervädret har kanske inte lockat så väldigt många till fotoäventyr med sin kamera, men det går utmärkt att fota även när solen lyser med sin frånvaro. Monica Litz bild på domherren är ett bra exempel på det.

Bilden har hon skickat in för några dagar sedan genom att ladda upp den på vår hemsida bblat.se. Gör det du med via DEN HÄR LÄNKEN och du har möjlighet att vinna tre trisslotter. Vår jury går igenom månadens skörd av bilder första dagarna i december och bland de inskickade utser vi en vinnare.

Skickar du in bidrag till tävlingen har du också chansen att få bilden publicerad, både i papperstidningen och på nätet.

Välkommen med ditt bidrag!

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan
Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy