Annons

Annons

Annons

Annons

Skridsko

Insändare
Insändare: Bandybanan, hujedamej!

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Nog kunde kommunstyret ha knåpat in lite på bad- och sporthallsbygget för att finansiera en upprustning av bandybanan, tycker insändarskribenten.

Bild: Alexandra Edman

Annons

I en tid när till och med politiker klagar över att barn och ungdomar rör sig för lite väljer Köpings kommun att lägga ner bandybanan. Skrilla får man i så fall göra i ishallen, om det nu finns någon tid där mellan hockeyträningar.

En utomhusaktivitet ersätts med inomhus dito.

Man kan invända att barnen ändå inte har några skridskor så det spelar väl ingen roll då? Hallå! Fritidsbanken har mängder av grillor - gratis att låna.

Annons

Annons

Nog kunde väl ni i kommunstyret ha knåpat in lite på bad- och sporthallsbygget för att finansiera en upprustning av bandybanan. Är det för lite prestige i en bandybana jämfört med ett flashigt badhus? Har ni lyssnat tillräckligt på Köpingsborna?

Vill ni har mer utomhusaktivitet för barn och ungdom i Köping? Nej, det tror jag inte. Vad ska de göra vintertid nu när det inte ens finns snö att åka skidor på? Sjöarna fryser inte till längre och på naturstigarna är det för lerigt för att vandra.

Skäms på er! Ta ett nytt beslut och gör det nu!

Jan Olov Stenberg

Annons

Annons

Till toppen av sidan