Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Månadens bild

Var med och tävla – skicka in din bästa oktoberbild

Om du vill vara med i Bbl/AT:s återkommande fototävling Månadens bild är det hög tid att ge sig iväg ut och försöka hitta det perfekta motivet. Nu vill vi ha in bilder som är tagna i oktober.

Så såg september månads vinnarbild ut, en solnedgång över Hjälmaren.

Annons

Nästa vecka samlas juryn för att utse Månadens bild för oktober månad. Om du vill vara med och tävla, men känner att du ännu inte fångat den perfekta bilden, så är det hög tid att ge sig iväg ut med kameran. Vid midnatt på söndag, den 31 oktober, stänger tävlingen för den här gången.

Med tanke på den senaste tidens omväxlande väder går det kanske att tänka sig att det kommer att skickas in en och annan bild på färgsprakande höstlöv men också på frostnupna växter. Närbilder på djur, barn och annat som rör familjen är också populära motiv i Bärgslagsbladet/Arboga Tidnings återkommande fototävling.

Annons

Annons

Lotta Staflin tog september månads vinnarbild.

Lotta Staflin heter fotografen till förra månadens vinnarbild, en solnedgång över Hjälmaren som hon tog en vacker kväll i september. Lotta berättade att hon numera tar de flesta bilderna med telefonen, och vinnarbilden var inget undantag.

Lotta Staflin vann tre stycken trisslotter för sin bild.

Om du också vill vara med och tävla, så välj ut en bild och skicka den (som .jpg-fil) via formuläret på bblat.se/manadens-bild. Senast på söndag, den 31 oktober klockan 23:59 vill vi ha bilden.

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan
Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy